Wat trek jij aan bij welke gelegenheid?

Bamigo

Iedere dag is weer anders en dus kan het zomaar zijn dat je niet iedere dag hetzelfde draagt. Zo zul je naar je werk iets anders dragen dan wanneer je een thuiswerkdag hebt. Je kleedt je anders voor een romantisch avondje met je partner dan voor een avond biertjes wegtikken met je vrienden. En wat doe je aan als je een vrije dag hebt en helemaal niks hoeft?

Naar je werk

Oké, het is een beetje afhankelijk van wat voor werk je doet, maar voor de gemiddelde kantoorbaan dien je je toch een beetje presentabel aan te kleden. Je draagt een pantalon of een nette jeans, effen, donkere sokken, een mooi overhemd of een polo en, als je een afspraak hebt, ook nog een jasje.

Een thuiswerkdag

Tijdens je thuiswerkdag kun je, als je dat wilt, gewoon in je pyjama achter de laptop kruipen. Maar als je een online meeting hebt, zul je iets meer je best moeten doen. Dan kun je nog steeds je pyjamabroek dragen maar dan met een net shirt of een mooie trui erop. Vergeet ook niet om je tanden te poetsen, je gezicht te wassen en je haar te doen voor je de camera aanzet. Je zult dan automatisch in werkmodus raken.

Een romantisch avondje met je lief

Voor een romantisch avondje uit met je lief doe je natuurlijk extra je best. Je kunt de kleding die je ook naar je werk draagt ook nu aantrekken. Al is het nu nog belangrijker dat deze kleding comfortabel zit. Hou je ook een beetje rekening met de smaak van je lief? Wil je het écht goed aanpakken? Dan zorg je dat jouw kleding past bij de kleding van je partner. Nee, niet als een soort ANWB-stel, maar zorg er in ieder geval voor dat de kleuren niet clashen. Ook kan een extra scheerbeurt nooit kwaad!

Bieren met je maten

Je vrienden maakt het echt niet uit of je er netjes uit ziet. Als je er maar bent. En niet te erg stinkt. Verder zal het ze een zorg zijn. Trek dus vooral iets aan waar je goed in over straat kunt en waar jij je fijn in voelt.

Een dag he-le-maal niks!

Heb je eindelijk eens een dagje helemaal niks? Dan moet je het jezelf vooral niet moeilijk maken. Trek aan wat echt fijn zit bij wat je op deze dag wilt gaan doen. Een dagje Netflixen op de bank? Je hobby uitvoeren in de schuur? Wat jij draagt op je niks-dag bepaal je helemaal zelf.

Toch is er één constante

Wat je ook draagt, er moet altijd iets onder. Going commando is erg overrated en heus niet comfortabel. Kies voor boxers van Bamigo en je weet zeker dat je ondergoed fijn zit, wat je ook doet én waar je je ook op kleedt.

Gerelateerde berichten